GelukSucces

De 7 universele wetten van succes

We zijn allemaal op zoek naar overvloed in ons leven.
We willen slagen.
We willen rijkdom en succes op alle gebieden : geld, gezondheid, relaties, projecten.
Het welslagen dat we nastreven houdt tegelijkertijd materiƫle rijkdom en niet-materiƫle elementen in, zoals in staat zijn tot liefde, de bekwaamheid vreugde te ondervinden en die te verspreiden, het aangenaam gevoel te weten dat je leven tot iets dient, en het gevoel verbonden te zijn met de creatieve kracht van het universum.
Hoe sterker we deze verbinding voelen, hoe meer we van de overvloed van het universum kunnen genieten, dat onze wensen en verlangens wil bevredigen.Wij lijden en vechten enkel als deze band is verbroken.
De universele intentie is dat elke mens oneindig succes en geluk kent in zijn leven.De onzichtbare intelligentie die achter de zichtbare wereld schuil gaat en die de natuur beheerst, werkt volgens zeven spirituele wetten. Als we deze zeven universele wetten van succes volgen, zijn we in staat alles wat we wensen te realiseren, zonder inspanning of moeite, net zoals dat in de natuur het geval is.Deze zeven wetten leren kennen brengt je in contact met het mechanisme van de schepping en door ze toe te passen in je eigen leven kan je overvloed creƫren op elk gebied.Deze wetten vormen de sleutel tot het benutten van de Oneindige Kracht, die ook de jouwe is.
Deze wetten zijn niet de zaak van enkele individuen.
Ze zijn op iedereen en alles toepasbaar, en dit altijd.Op deze website wordt elke wet besproken, en leer je hoe je ze concreet in je dagelijks leven kan toepassen.De zeven universele wetten van succes zijn:
  1. Ā Wet van de minste weerstand
  2. Wet van het geven
  3. Wet van de pure potentialiteit
  4. Wet van oorzaak en gevolg
  5. Wet van het afstand nemen
  6. Wet van intentie en wens
  7. Wet van het doel in het leven (Dharma)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.